Viber akcije i popusti

Ekskluzivni popusti, akcije i novosti – samo za članove Aromatica Viber grupe

Biljna apoteka Aromatica iz Sarajeva s vremena na vrijeme nudi akcije i popuste na proizvode iz našeg asortimana prirodnih proizvoda. Pristupanjem ovoj grupi, prvi ćete dobiti informacije o našim ponudama i novostima.

Zašto bi trebalo da se uključite u Aromatica Viber grupu?

 1. Prvi ćete biti obaviješteni o akciji, popustu ili novostima.
 2. Prvi ćete biti obavješteni o našim besplatnim mjerenjima venske cirkulacije u gustine kostiju kao i ostalih organizovanih dešavanja..
 3. Članovi Aromatica Viber grupe će povremeno uživati u ekskluzivnim ponudama samo za članove grupe.
 4. Nećete biti ometani porukama ostalih članova. U grupi nije moguće postavljati pitanja i ostavljati komentare.
 5. Ostali članovi grupe ne mogu da vide Vaš broj telefona i da Vas diektno kontaktiraju. Samo osoblje Aromatice može da vidi informacije članova grupe
 6. Nema spamiranja. Aromatica će objavljivati 30 ili manje postova mjesečno (maksimalno jedna poruka dnevno).
 7. Članovi grupe će prvi biti obaviješteni o novim proizvodima Aromatice i imaće mogućnost njihove nabavke sa jednokratnim popustom.
 8. Članstvo nije ograničeno na kupovinu samo u apoteci. I članovi koji žive van Sarajeva i kojima šaljemo proizvode poštom mogu uživati u ovim beneficijama. VAŽNA NAPOMENA: Popusti važe samo za proizvode koji se šalju unutar Bosne i Hercegovine. Za slanje u inostranstvo posjetite https://drhasanagic.com

Budite prvi ili jedini

Do sada smo popuste i novosti objavljivali na našoj facebook stranici. Ako već niste, uključite se u Aromatica facebook grupu. Facebook je još uvijek vrlo važan i atraktivan medij za objavljivanje naših vijesti, ali, kao što već sigurno znate, Facebook ne šalje sve objave svim članovima, tako da je lako propustiti važne i interesantne ponude.  Pristupanjem Aromatica viber grupi neće vam se desiti da propustite akciju i popust.

Članovi naše Viber grupe će povremeno dobijati obavijesti o popustima ekskluzivnim samo za njih. Ovo će biti praktikovano za artikle sa malim i ograničenim brojem komada. Na primjer, ako imamo popust na med, i ako nam je pčelar odobrio popust samo na 50 tegli, ovih 50 tegli biće ponuđeno jedino članovima grupe.

Također, članovi grupe će biti obaviješteni minimalno 24 sata ranije o svim ostalim akcijama i događanjima u Biljnoj apoteci Aromatica.

Aromatica Viber grupa nije grupa za diskusije, pitanja i odgovore

Mi smo uvijek otvoreni da odgovorima na vaša pitanja putem telefona, emaila, facebook stranice ili našeg direktnog Viber telefonskog broja. Sve ove kontakt informacije možete naći na dnu ove stranice.
Ova Aromatica Viber grupa je postavljena tako da nije moguće postavljati pitanja i komentare. Tokom dana nećete biti ometani gomilama Vama neinteresantnih poruka ostalih članova. Isključivo je kreirana da Vas kratko i jasno obavijesti o popustima i novostima i to ne više od jednom dnevno.

Podijelite ovaj prilog ili link za pristup Aromatica Facebook grupi sa prijateljima i familijom http://bit.ly/viber-aromatica

Kako brzo i jednostavno pristupiti Aromatica Viber grupi

KLIKNITE NA OVAJ LINK http://bit.ly/viber-aromatica sa Vašeg telefona

 1. Potreban je instaliran i aktiviran Viber na mobilnom telefonu.
 2. Startujte Viber i idite na kontakte.
 3. Kliknite na Add Contact
 4. Kliknite na Scan QR Code i pozicionirajte vašu kameru prema kodu pored
 5. Kamera će Vas automatski uključiti u grupu